Tradicionalna tajlandska masaža

Tradicionalna
tajlandska
masaža
Terapeut tradicionalne tajlandske masaže ne koristi ulja i losione, čije je korišćenje uobičajeno kod zapadnjačkih tehnika masaže koje su nam nešto poznatije. Tradicionalna tajlandska masaža je vrsta masaže koja nastoji da umanji osećaj stresa i napetosti, ublažava bol u mišićima i zglobovima, poboljšava fleksibilnost tela i stimuliše cirkulaciju. U tu svrhu koristi se kombinacija tehnika kao što su zagrevanje tela, dubinski ritmični pritisak – rad na dubokim slojevima mekog tkiva, asistirano dubinsko istezanje radi opuštanja mišića i najugodniji deo – lupkanje i ljuljanje tela – kao finalni deo opuštanja.

Tajlandska masaža je preporučljiva svima koji osećaju zategnutost, bol i zgrčenost. Međutim, mi je najčešće preporučujemo sportistima i ljudima koji su jako fizički aktivni. Jer, šta je bolje od dobrog istezanja posle treninga? Dubinsko istezanje uz pomoć stručnog masera!

Sa-Wan za tebe ima spreman kimono kada dođeš na tretman, ali naravno, slobodno ponesi svoje helanke/trenerku i majicu, ukoliko ti je tako prijatnije!